Montserrat Nadal i Prats. Amb la tecnologia de Blogger.
RSS

L'ILLA DE LES TORTUGUES

TERCER TROS
...Un cop ho van tenir tot organitzat, van endinsar-se en el que semblava un caminet i després d’una bona estona caminant, van arribar a una clariana on hi havia un llac petit, al qual arribava l’aigua d’una cascada que baixava per una paret de roques molt alta, envoltada d’una vegetació plena de flors de colors molt vius i un Arc de Sant Martí preciós, semblava que li feia de diadema, l’Arc de Sant Martí tenia els colors més macos que mai havien vist. Mirant embadalits aquell lloc no es van adonar que els estaven vigilant.
- Què us sembla si ens banyem? Estem molt acalorats després de la caminada.
- Si, si, quina bona idea!
La Gemma i en Joan es van començar a treure la roba. Eren molt previsors i a sota ja portaven els banyadors, per si de cas.
Es van ficar a dins de l’aigua, que era molt transparent, es veia el fons com si fos un mirall, l’aigua era temperada i no tenien gens de fred.
El llac no era gens fons i en Joan no tenia por perquè nedava molt bé. Va aguantar la respiració va ficar el cap a dins de l’aigua i amb les seves ulleres de bussejar ben col•locades per poder mirar bé els fons va veure que les pedres eren de molts colors i va pensar que aquella illa tenia els colors més bonics que havia vist mai, es va sentir molt feliç.
La Iaia Trini i la Gemma també s’ho passaven molt bé nedant i jugant amb en Joan.
Quan van decidir que ja era hora de tornar a la platja per fer el dinar, es van adonar que no sabien per on era el camí. La vegetació els havia barrat el pas.
Van agafar els xiulets i els van fer sonar, uns ocells que estaven bevent aigua van enlairar el vol molt espantats, i és que els pobrets no havien sentit mai aquell soroll tant fort .
- Mireu cap allí! Les branques d’aquell matoll es belluguen...
Va dir la Gemma. Efectivament de darrere del matoll van aparèixer unes persones molt baixetes amb les cares pintades d’uns colors molt lluents, al cap hi portaven corones de flors i ...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada