Montserrat Nadal i Prats. Amb la tecnologia de Blogger.
RSS

HOLA


Soc la Montserrat i escric contes per a nens i nenes fins a 7 anys mes o menys.
Els meus personatges son una iaia i el seu net com a principals protagonistes.
La iaia Trini, és una iaia molt diferent del que es podria esperar d’una iaia, té molta energia i sempre està a punt per anar a córrer aventures amb el seu net Joan, i és que la iaia Trini és una iaia molt especial.
En Joan te quatre anys i passa molt temps amb la seva iaia, sobre tot les vacances d’estiu. Sempre va amb la seva manteta a tot arreu, diu que li dona sort i per si un cas fa fred.
També hi ha altres personatges que surten sovint als contes, com la Gemma, la capitana del vaixell de vela de la iaia Trini que és com de la família. En Xavier fill de la iaia i tiet d’en Joan que sempre que pot s’escapa a fer-los una visita amb el seu Hummer que és un d’aquells 4x4 de les rodes tant grans i que en Joan “flipa” com diu ell, quan s’hi enfila.
La Noa filla de la Dolors, una amiga de la iaia Trini que s’avenen molt amb en Joan i a vegades surten a fer excursions plegats, i com no? Sempre hi ha una aventura per viure.
Als contes hi podeu trobar Fades, follets, animals i demés personatges de ficció. Les histories es desenvolupen en llocs on la natura hi és molt present, m’agradaria fer arribar als infants el meu amor i respecte per la natura.
Poc a poc hi aniré incorporant més personatges, suposo que els que em coneixen podrien relacionar-los amb persones properes a mi, però apart dels noms, poc més hi tenen a veure.
La meva afició em ve de quan els meus fills eren petits, m’ agradava explica’l s’hi contes inventats però mai els havia portat a paper fins fa poc, i em fa sentir molt feliç poder-los escriure
No se si els publicaré, potser algun dia, si no, passaran a formar part del llegat familiar, per fer volar la seva imaginació de la meva ma.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada